Brabrand

Anholdelse førte til uro

Onsdag aften omkring kl. 17.15 kiggede en patrulje forbi en kælder på Inger Christensens Gade i Brabrand, idet betjentene syntes, der lugtede af hash. Da betjentene kom ned i kælderen, blev en kælderdør åbnet, og der befandt sig seks drenge inde i kælderrummet omgivet af hash, joints, salgsposer og digitalvægte.

Alle seks drenge, der var i alderen 15 til 20 år, blev visiteret. To af dem blev anholdt og sigtet for salg af narkotika. Da de to anholdte skulle sættes ind i en patruljebil, kom der flere personer til stedet og stemningen begyndte at blive dårlig.

Den ene af de anholdte, en 16-årig mand, forsøgte at vriste sig fri og nikkede i den forbindelse den ene betjent en skalle. Han blev derfor også sigtet for vold mod polititjenestemand og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

Efterfølgende begyndte flere af de andre personer, der var ankommet til stedet, at kaste genstande og sten efter patruljen. I den forbindelse blev en 15-årig dreng også anholdt og sigtet for vold mod polititjenestemand.

Kommentarer