112

Betjenten beslaglagde knive og stoffer i Brabrand

Foto: Rigspolitiet

Østjyllands Politis specialpatrulje opdagede torsdag kl. 16.20 en bil, der holdt ind til siden på Gudrunsvej i Brabrand. En mand steg ud og begyndte at løbe fra stedet, og det fik betjentene til at sætte efter. 

Manden løb over gangbroen mod City Vest, og betjentene løb efter. En 18-årig mand, der stod på broen, blev tydeligt nervøs, da han så patruljen komme, og betjentene så, at han smed en kniv fra sig. Patruljen standsede op og anholdt den 18-årige, som blev sigtet for overtrædelse af knivloven. Det viste sig, at han havde endnu en kniv på sig, og den blev ligesom den anden beslaglagt. 

Tæt på den 18-årige stod en 20-årig mand, som virkede nervøs ved politiets tilstedeværelse. Han blev visiteret, og det viste sig, at han havde flere salgsposer med skunk på sig. Stoffer blev beslaglagt, og den 20-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Kort efter kom den person, en 20-årig mand, som betjentene havde løbet efter, gående ud fra City Vest. Han blev visiteret, men havde ikke noget ulovligt på sig. 

Til gengæld fandt politiet lidt efter en machete gemt i nogle tomme lokaler i City Vest, og politiet sikrede spor og overvågning for senere at kunne finde frem til, hvem der havde lagt macheten dér.  

Kommentarer