Kultur og events

Det sker i Tivoli Friheden

I morgen er det vennedag i parken

Det betyder, at du som sæsonkortholder på alle vennedage har mulighed for at invitere én ven med gratis til en (u)hyggelig dag i parken! Foruden gratis entré har din ven også mulighed for at tilkøbe turbånd til en særlig pris af 99 kr., så I sammen kan prøve løs I mere end 50 forlystelser.

Så hvem vil du gerne have med? Det ville være klogt at tage en modig og frygtløs ven med, da parken i øjeblikket er fyldt med skrækindjagende monstre, fæle hekse og tusindevis af edderkopper.

Vi afholder vennedag i morgen den 13. oktober og igen onsdag den 20. oktober.

Smagen af efterår

Under Halloween i Friheden serverer Restaurant Terrassen, tradition tro, deres farverige og smagfulde halloween menu, der byder på smagen af efterår. Book dit bord lige her og se frem til en (u)hyggelig god middag, som kan nydes i charmerende og historiske rammer med udsyn til den udsmykkede park.

Halloween konkurrence

Tør du at begive dig ind i manegen til en bloddryppende oplevelse i Cirkus DYSTOPIA, som åbner den 16. oktober? Så har du lige nu chancen for at vinde 5 x billetter til cirkusset, som ikke blot er Danmarks måske mest uhyggelige, men Danmarks største horrorforlystelse. Læs mere om konkurrencen og deltag lige her.

Aftenåbent alle dage til kl. 21.00

Dagstimerne til Halloween i Friheden byder på kreative events og sjove efterårsaktiviter for hele familien. Men når først mørket falder på, så kribler edderkopper, fæle monstre og hylende hekse frem fra alle afkroge af parken. Sørg for at bliv hængende i parken og glæd dig til at se parken komme til live, når parken lyses op af flere tusinde lyskæder og funklende græskar.

Genbesøg parken én ekstra gang

Få to dages gys og gru for én dags pris! Lad dit turbånd sidde på armen efter dit besøg under Halloween i Friheden og genbesøg parken én ekstra gang frem til den 24. oktober. Så kan du se frem til endnu en skræmmende hyggelig dag, der inkluderer både entré og turbånd. 

Få halv pris på

Naturhistorisk Museum

Kunne du tænke dig at blive klogere på dissektioner af seje blæksprutter og flotte rovfugle? Så besøg Naturhistorisk Museum i Aarhus og se frem til en masse sjove efterårsaktiviteter for hele familien. Vis dit sæsonkort eller entrébillet fra Tivoli Friheden i indgangen og få halv pris på en voksenbillet resten af 2021 – husk at børn under 18 år er har gratis adgang! Naturhistorisk Museum holder åbent alle dage i uge 42 fra kl. 09.00 – 17.00. Læs mere lige her.

Fed Fredag 2022

Går du og drømmer om at opleve L.O.C., Tina Dickow, tv-2 og Kesi næste sommer? Så kan det lige så godt svare sig at få fingrene i et sæsonkort! Din sæsonkort er nemlig allerede tjent hjem efter 4 koncerter. Med et Sæsonkort Platin, som i øjeblikket er nedsat med 50 kr, koster hver koncert blot 24 kr,-. Læs meget mere om vores fordele og køb dit sæsonkort lige her.

Sjove efterårsaktiviteter, du kan glæde dig til fra lørdag den 16. oktober

Fra lørdag den 16. oktober kan du opleve endnu flere kreative events og sjove efterårsaktiviteter. Er der en detektiv gemt i dig, så kan du blandt andet assistere Kristian med at løse Ramasjang Mysteriet, der hver dag frem til den 24. oktober, går på scenen fra kl. 14.00 – 14.30. 

Er du modig kan du også glæde dig til et (u)hyggeligt gensyn med mini-musicalen, Nattens Tivoli, der fremvises i Hermans to gange om dagen. Savner du efter sådan en forestilling stadig mere gys, så kan du lægge vejen forbi Illusions-fabrikken, der hver dag efter kl. 18.00 forvandles til Delusions-fabrikken. Her er intet som det plejer og sindssyge karnevals-artister vil jagte dig gennem en serie af vanvittige rum.

Danmarks største horrorforlystelse 

Årets store og uhyggelige nyhed, Cirkus DYSTOPIA, byder også åbent i manegen for første gang, til to haunts, der vil give dig dit livs gys. I cirkusset kan du opleve de to haunts: Rædselskabinettet og Freakshow! De to haunts kan opleves hver for sig og har to forskellige skræmme-niveauer.

Derudover er der også et aktivitetsområde, med 4 optrædener dagligt, samt skuespillere, der bevæger sig rundt blandt gæsterne.

Kommentarer