Magaxin

Få friheden tilbage med diskrete engangskatetre til kvinder

Artiklen er sponsoreret.

Mange kvinder oplever vandladningsproblemer, hvilket kan have en betydelig indvirkning på livskvaliteten. Hos mange er problemerne desværre ofte forbundet med skam. Men hvis du som kvinde oplever vandladningsproblemer, er det vigtigt, at du søger hjælp.

I dag findes der nemlig flere effektive løsninger på markedet – bl.a. engangskatetre specielt udviklet til kvinder. Engangskatetre er en sikker og hygiejnisk løsning, hvis du ikke kan tømme blæren på normal vis. De er lette at anvende, og du kan medbringe dem overalt.

Engangskatetre til kvinder er derfor en løsnng, der kan give dig frihed til at leve livet, som du ønsker det.

Engangskatetre til kvinder: Hvordan vælger du de rette produkter?

Engangskatetre til kvinder er sterile og fleksible rør, der indføres i urinrøret, så du på den måde kan tømme blæren. I dag er der flere produkter at vælge imellem. Har du aldrig kateteriseret før, kan det måske virke overvældende eller forvirrende. For hvordan ved du hvilket engangskateter, der er det rette for dig?

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at du altid skal oplæres af en sygeplejerske, inden du går i gang med at afprøve engangskatetre. De kan også hjælpe med vejledning i de forskellige katetre, og hvilke der kan være et match til dig.

Det er nemlig vigtigt, at du finder et engangskateter, der passer til dine behov og livsstil. Når du vælger engangskatetre, bør du bl.a. overveje følgende:

  1. Størrelse og form: Det er vigtigt at vælge en størrelse og form, der passer til din krop og anatomi. Der findes katetre i flere længder — både fuld længde og kompakte katetre, der er halvt så store som et standardkateter.
  2. Materiale: Engangskatetre findes i forskellige typer materiale. Du bør vælge et materiale, der føles behageligt. Nogle foretrækker et kateter i et blødt, fleksibelt materiale, hvor andre foretrækker et materiale, der er mere stift.
  3. Din livsstil: Det er vigtigt, at du vælger et engangskateter, der passer til din livsstil. Har du f.eks. en travl hverdag, hvor du ofte er uden for hjemmet, og har behov for en hurtig og effektiv kateterisation? Så kan sterile, klar-til-brug-katetre være den bedste løsning for dig, så du nemt kan tømme blæren, uanset hvor du er.

SpeediCath Compact-katetre specielt udviklet til kvinder

Coloplast står bag en række engangskatetre til kvinder, herunder SpeediCath Compact-serien. Disse katetre er specielt udviklet til den kvindelige krops anatomi. Katetrene er diskrete og lette at medbringe, da katetret ikke fylder meget mere end en læbestift. SpeediCath Compact-katetre er samtidig lette at anvende, hvilket gør dem til et ideelt valg til kvinder, der ønsker en diskret og bekvem løsning til deres vandladningsproblemer.

Fordelene ved SpeediCath Compact-serien til kvinder:

●      Leveres i en steril væske og er klar til brug med det samme

●      Fås i en praktisk, trekantet form, der giver et bedre greb og gør indføringen lettere

●      Kan åbnes i begge retninger med ét enkelt vrid.

Få gratis vareprøver på engangskatetre med Coloplast Care

Er du i tvivl om, hvilket engangskateter du skal vælge? Så kan du med fordel melde dig ind i Coloplast Care.

Coloplast Care er et støttetilbud til dig, der bruger kateter. Her kan du bl.a. bestille gratis vareprøver på engangskatetre, så du i ro og mag derhjemme kan afprøve forskellige varianter og finde frem til det helt rette produktmatch.

Som medlem af Coloplast Care får du samtidig adgang til inspiration, relevante informationer og gode råd til livet som kateterbruger. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, kan sygeplejerskerne hos Coloplast også hjælpe dig med svar på alle dine spørgsmål. Coloplast Care er dermed din genvej til mere tryghed i hverdagen.

Kommentarer