Magaxin

Få helt styr på SEO

Artiklen er sponsoreret.

Vil I gerne have optimeret jeres hjemmeside, så I kommer frem som de første, når folk søger efter nogle af jeres produkter? Google og andre søgemaskiner er ikke altid lette helt at knække koden til, men hvis I først bliver skarpe på SEO – eller søgemaskineoptimering – er I rigtig godt på vej. Hvis I har en medarbejder specifikt ansat til marketing kan det være derigennem, I skal fokusere på det, men er det ikke tilfældet, er I nok nødt til at gå en anden vej.

Så kan det være en god løsning I stedet at arbejde sammen med et eksternt marketingbureau, der kan give jer rådgivning og tilknytte en konsulent, der kan optimere jeres hjemmeside til at fange kundernes opmærksomhed bedst muligt. Få styr på SEO hos Michell Marketing. Så kan du samtidig også læse meget mere om, hvad SEO egentlig indebærer – for de ter ikke bare lige til.

Alt fra stikord til opbygning

Hvad er det første, du tænker på, når du hører ordet søgemaskineoptimering? For mange handler det i høj grad om selve indholdet, I skriver på jeres hjemmeside. Det er naturligvis vigtigt, at I ikke har en masse irrelevant information på jeres hjemmeside, men at I rammer spot on med informationer om netop jeres produkter – og med de helt rigtige nøgleord, så søgemaskinerne også kan gennemskue det. Det giver desuden øget troværdighed, hvis I linker til lignende sider eller kilder for jeres information – og det kan søgemaskinerne godt lide.

Noget helt andet er dog også, hvordan I opbygger jeres sider. Det er også noget af det, en SEO-konsulent kan vejlede jer til, men faktisk fylder det en hel del mere, end man lige skulle tro. Hvis det kræver for mange klik at komme fra forsiden til den relevante side, vil jeres hjemmeside ikke blive prioriteret lige så højt i en søgning, som en, der kræver få.

Kommentarer