Åbyhøj

Falske bankmænd på spil igen

De falske bankmænd der har snydt flere ældre kvinder den seneste tid i Aarhus er fortsat ikke fundet.

En 84-årig kvinde fra Åbyhøj blev onsdag eftermiddag snydt af et par svindlere, der udgav sig for at være fra hendes bank. 

Ifølge kvinden blev hun ringet op af en mand, der sagde, at han hed Mogens, og at han var ansat i Danske Bank. Manden forklarede, at nogen havde hævet et stort beløb fra hendes konto, og at banken ville sende en medarbejder ud til hende for at hente hendes kreditkort.

Det lykkedes manden at narre kvinden til at udlevere sin pinkode, og kort efter kom en mand, der kaldte sig Hassan, på besøg. Han fik kvindens to kreditkort med sig og lidt efter blev der hævet en del tusinde kroner på dem.

Der har været flere lignende episoder i Aarhus-området den seneste tid, hvor ældre kvinder er blevet snydt af de falske bankmænd.

Østjyllands Politi opfordrer kraftigt til, at man aldrig udleverer sine personfølsomme oplysninger, og at man tager en snak med sine ældre familiemedlemmer om, at de skal være ekstra opmærksomme på svindlere, der udgiver sig for at være fra banken eller lignende.

Kommentarer