Tilst

Forbrugerordfører Malte Larsen besøgte FK Distribution i Tilst

På billedet ses fra venstre produktionschef hos FK, Michael Guldborg, Malte Larsen, MF (S) og administrerende direktør i FK, Lasse Ingemann Brodt.

Fredag den 1. april besøgte Socialdemokratiets forbrugerordfører, Malte Larsen, FK Distribution i Tilst. Malte Larsen fik fremvist produktionen og hilste på medarbejderne, der har baggrund i 16 forskellige nationaliteter og i gennemsnit har mere end 10 års ansættelse hos FK.

FK Distribution formidler digitale tilbud, fysiske reklamer og gratisaviser til de danske forbrugere. Samtidig er det Danmarks største ungearbejdsplads med mere end 10.000 omdelere. Malte Larsen har selv 6 børn, hvoraf flere af dem har været ansat som omdelere hos FK, og han roste virksomheden for deres fokus på arbejdsmiljø og gode rammer for de ansatte.

Det er også FK Distribution, der står for den nationale NejTak+ordning. Malte Larsen er på forbrugernes side og bakker op om NejTak+ordningen, hvor forbrugerne får mulighed for at skræddersy deres eget reklamesæt til postkassen.

– I en tid med prisstigninger på særligt fødevarer er det afgørende, at forbrugerne kan sammenligne priser på tværs af dagligvareforretninger, så pengene slår til i de private husholdninger, lyder det klare budskab fra Malte Larsen, der er valgt til folketinget i Østjylland.

Kommentarer