Magaxin

Fordelene ved Microsoft Power Automate

Artiklen er sponsoreret.

Er du medarbejder eller ejer af et firma, som benytter sig af Microsoft programmer og styresystemer? Hvis ikke du er, skal du skynde dig at blive det – og så skal du læse med her!

Med Microsoft Power Automate kan du gøre arbejdsdagen mere automatiseret og nemmere for alle dine medarbejdere. Det er et landsdækkende tilbud, der udbydes af certificerede Microsoft-partnere – disse kan du også betragte som eksperter på området, der er med til at sammensætte den bedste løsning for dig. Læs mere om Microsoft Power Automate her

Men hvad er Microsoft Power Automate helt præcist?

Kort fortalt – Microsoft Power Automate er et værktøj hvormed du kan øge automatiseringen på din arbejdsplads og skabe et bedre workflow hos hele firmaet. Power Automate kan nemt forbindes til resten af din virksomhed, såfremt du bruger Microsoft programmer og/eller samarbejdspartnere. I programmet er der indbygget en AI builder, som kan forudse dine behov inden de er relevante og derfor er med til at gøre automatiseringen bedre.

Hvad er de væsentligste fordele?

Automatiseringer gør arbejdsdagen nemmere og dit workflow mere effektivt, idet du slipper for at holde styr på unødvendige opgaver, som programmet i stedet klarer for dig. Du behøver ikke at være IT-specialist eller kunne kode og udvikle, for at benytte programmet, for det er allerede udviklet for dig. Der findes allerede de gængse skabeloner, som bruges af firmaer hele verden over, og som også vil passe i dit firma. Du køber dig derfor ind i et produkt, som allerede er testet og som med garanti virker effektivt.

Med en forhøjet automatik af arbejdsopgaver, vil der også være en højere grad af konsistens i data, som ser pæne ud i tabeller og på grafer og som du derfor ikke ville skulle regne nærmere på eller tjekke igennem.

Kommentarer