Tilst

Generende scooter blev inddraget

Borgere på Honningvænget i Tilst kontaktede tirsdag kl. 14.20 politiet, da de i flere dage havde været genereret af crossere, som kørte hurtigt på fortove og stier. En patrulje kørte straks til stedet og fik efter meget kort tid øje på en scooter som kom kørende med to personer på uden hjelm og uden nummerplade. Betjentene satte efter scooteren og fik dem kort efter vinket ind til siden.

Scooterens passager var en 28-årig mand, som blev sigtet for at sidde bag på knallerten og for ikke at have haft styrthjelm på. Mens sigtelserne blev givet til scooterens passager, slog den anden betjent scooterens registreringsnummer op, og det viste sig, at den ikke var registreret. Føreren af scooteren, en 18-årig mand, havde desuden heller ikke førerret til scooteren.

Den 18-årige blev sigtet for kørsel uden førerret, for ikke at have tegnet forsikring på scooteren, for ikke at omregistrere den og for at køre uden hjelm. Scooteren blev inddraget og den 18-årige blev behørigt vejledt om, at han kunne få scooteren igen, når han kunne fremvise ny registreringsattest og nummerplader samt en fører, som faktisk måtte køre den.

Kommentarer