Magaxin

Gode tips til styling af dit hår

Artiklen er sponsoreret.

Hvis du synes, at det er alt for dyr at tage til frisør for at få sat hår, eller du måske bare ville ønske at du selv kunne style dit hår til enhver tid, så er du kommet til det rette sted. Her får du et par gode tips til at få den bedst mulige styling af dit hår.

Forberedelse

Ligesom når man skal lave negle, eller gennemgå en grundig skin-care rutine, så kræver hårstyling at du forbereder dig grundigt inden. Det betyder først og fremmest at du bør bruge en form for varmebeskyttelse i dit hår. Meget styling af håret foregår ved hjælp af varmeredskaber, og disse kan skade dit hår, især hvis du bruger det ofte eller over længere tid. En anden forberedelse til at style hår, er at bruge saltvandsspray eller en mousse, inden du tørrer dit hår. Derved opnås bedre hold og volumen generelt.

De rigtige produkter

Det handler naturligvis også om at vælge de rigtige produkter, både til brug inden, under og efter du har stylet dit hår. Uden de rigtige produkter, kan looket falde til jorden. En mulighed hertil er New Nordic, der er specialister i blandt andet skønhedsprodukter. De tilbyder blandt andet New Nordic Hair Volume shampoo og balsam, der skal være med til at give fylde til dit hår. Køb new nordic produkter online og afprøv om det er noget for dig!

Øvelse, øvelse og øvelse

Uheldigvis handler det at style hår, ligesom så mange andre ting, også om øvelse. Det er sjældent noget man bare ud af det blå bliver god til, hvilket kan være træls, når man lige står og mangler den perfekte håropsætning til en fest. Vær forudseende og øv dig derfor ofte og måske endda specifikt på særlige teknikker i god tid, hvis du ved, at du vil bruge dem til at look i nær fremtid.

Kommentarer