Magaxin

Har du brug for en solfyldt pause? Smut en tur til udlandet

Artiklen er sponsoreret.

Det bliver mørkt i Danmark, og det kan være en trist udsigt at skulle bruge hele vinteren med korte, regnfulde dage. Der er derfor flere, der tager en tur til udlandet for at få lidt ekstra sol og varme – og en fantastisk oplevelse. Heldigvis så er der ingen mangel på rejsebureauer, der godt ved, at efterspørgslen efter lys og varme himmelstrøg er stor i disse tider.

Led efter rejser til udlandet i vores kategorier

Søger du rejser til varme Middelhavskyster eller ligefrem tropiske omgivelser, hvor du ved, at her vil vinterens kolde kløer aldrig opsøge dig? Så find din næste rejse hos Spies – læs alt om vores rejser på vores hjemmeside. Her har vi lagt vores rejser i forskellige kategorier, der gør det nemt for dig at finde rejser, der byder på de oplevelser eller har de vilkår fx ift. forplejning, du nu måtte ønske dig.

Skub dit daglige liv på afstand

Hvis det ikke bare er de mørke dage, der gør, at du gerne vil skubbe hele dit daglige liv lidt på afstand, kan du fx tjekke kategorien ”Retreats og meditationsrejser”. I modsætning til storbyrejser, hvor der skal være fart over feltet og en milliard sanseindtryk hele tiden, så er det ved disse rejser ro, der er nøgleordet. Nogle kan du finde som grupperejser med bl.a. guidet vandring, yoga eller mindfulness.

Find din næste rejse hos Spies

Vil du lade batterierne op på græske Lefkas, Phu Quoc-øen i Vietnam eller Mallorca? Find en rejse hos Spies – og tag stilling til, om du ønsker all-inclusive eller ej. Ved all-inclusive-rejser skal du ikke selv tænke på at finde steder at spise hver dag under rejsen, da du betaler for alle dine måltider i samme ombæring, som du betaler for rejsen. Det gør rejsen nem at planlægge økonomisk.

Kommentarer