Magaxin

Hold den perfekte familiefrokost

Artiklen er sponsoreret.

Når det er tid til påskefrokoster eller familiefødselsdage, så kan det en gang imellem være svært at finde ud af, hvordan du fremstår som den helt perfekte vært. Først og fremmest skal du sørge for, at der er plads til hele familien. Det kan du sikre dig ved f.eks. at købe et plankebord, der giver plads til hele familien. Dermed er der plads til at invitere mange gæster. Husk også at have nok stole, så alle gæster har et sted at sidde.

Pynt op

Når du har styr på siddepladser, så skal du sørge for at pynte op. Farver og pynt kommer selvfølgelig an på, hvilken højtid I fejrer. Sørg derfor at købe en dug i de rigtige farver og noget bordpynt, der passer til. Pynt gør festen mere hyggelig og viser, at du har gjort en masse ekstra, for at ramme den rigtige stemning. Sørg for at have service klar, da der helt sikkert skal spises en masse lækker mad. Du kan vælge paptallerkener, hvis du ikke har lyst til at stå med en masse opvask.

Sørg for den rette menu

Noget af det vigtigste når du holder en familiefest eller frokost, er at sørge for at servere en masse god mad. Der er nogle specifikke retter, som passer til de specifikke højtider, men udover det kan du sammensætte din egen menu. Du kan få inspiration til en masse gode måltider online, hvor du kan finde nogle lækre, overskuelige opskrifter. Hvis du ikke gider stå i køkkenet hele dagen, kan du måske spørge, om din familie har lyst til at lave et sammenskudsgilde, hvor alle kommer med forskellige retter. Ellers kan du vælge et cateringfirma, der kan lave maden for dig. Så er der mindre arbejde for dig, og du kan blot nyde dagen. Du skal også huske at have en masse drikkevarer klar til dine gæster. 

Kommentarer