Magaxin

Hold ferie i Klitmøller – en vidunderlig sommerferieby

Artiklen er sponsoreret.

Når solen står på sit højeste, går der ikke mange tanker forbi ens hoved, før man tænker: Hvor ville det være dejligt med en sommerferie. Heldigvis behøver den sommerferie ikke at kræve et døgns længde af en køretur, eller en flybillet hvis pris gør ondt på din bankkonto. For vores dejlige land har så mange henrivende sommerferiebyer, og én af disse er Danmarks svar på Hawaii, nemlig Klitmøller. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad Klitmøller har at byde på som sommerferieby – og så er det ellers bare om at få pakket bilen og drage afsted.

Byen, der er kendt som Cold Hawaii

At byen kendes som ’Cold Hawaii’ er nu ikke ens betydning med, at Klitmøller er stedet, hvor dine tænder vil klapre midt om sommeren. Det er nu fordi Klitmøller er ligger lige ud til Vesterhavet, hvor bølgerne står højt og er perfekte til en surftur. Byen har desuden surfshops og caféer som godt kan give en vibe af en udenlandsferie. Klitmøller har massevis af vandsportsaktiviteter at byde på – og foretrækker du hellere at solbade, er der også rig mulighed for det.

Slå dig ned i de naturskønne omgivelser

Klitmøller befinder sig i på Thys vestkyst i Nordjylland. Nationalpark Thy kan bestemt defineres som et naturskønt område i Danmark, hvor der er mulighed for fine naturoplevelser og seværdigheder. Led efter sommerhus klitmøller – dem er der masser af. Du kan se alle sommerhuse i klitmøller ved at søge på diverse udlejningssites. Et sommerhus klitmøller vil give dig og familien de helt perfekte rammer til et ophold midt i naturskønne omgivelser. Nogle sommerhuse har endda cykler til rådighed.

En god placering

Skulle storbytrængslen melde sig under opholdet i Klitmøller, ja, så er byen faktisk kun 1,5 times kørsel fra landets fjerdestørste by Aalborg. I vil snildt kunne nå at tage en dagstur til en storby.

Kommentarer