Magaxin

Infoskærm software – Hvad er det, og hvad kan det gøre for din virksomhed?

Billede leveret af NordicScreen

Artiklen er sponsoreret.

Med digitale skilte eller infoskærme kan du nemt formidle dine budskaber på en måde, som fanger folks opmærksomhed.

Med en infoskærm software fra NordicScreen kan du med få klik skille dig ud fra dine konkurrenter, give nyt liv til dine marketing budskab og endda motivere dine medarbejdere. Vidste du, at kunder bruger omkring 30% mere tid i butikken, hvis butikken gør brug af infoskærm software? Samtidig ses det, at virksomheder med en effektiv intern kommunikation har større tendens til at opleve øget engagement fra medarbejderne.

Med infoskærm softwaren Q-Play har det aldrig været nemmere at formidle dine budskaber, informere dine medarbejdere eller vise din menu. Og skal der laves rettelser, kan det gøres på få minutter.

Infoskærm software Q-Play

Hos Nordic Screen har vi udviklet infoskærm softwaren Q-play. Med Q-Play har du fuldt kontrol over din infoskærm, hvor som helst og når som helst. Så sidder du hjemme i sofaen og har glemt at opdatere infoskærmen. Ingen problem, frem med computeren, log ind på Q-Play og vupti, så har du opdateret din infoskærm.

Når du opretter en konto hos os, kan du fruit manurere rundt i Q-play og designe din infoskærm. Med den brugervenlighed og intuitive design editor, kan du kombinere dine informationer til lækre budskaber – Ligesom du ville gøre i PowerPoint.

Du kan tilknytte alle de skærme du vil til din online Q-Play konto, og om du viser det samme eller forskelligt indhold på alle skærmene er helt op til dig.

Med Q-Play design editoren får du adgang til mere end 38 apps, som du kan bruge til at designe din infoskærm. Du kan kombinere alt lige fra billeder, tekst og Youtube videoer med vejret, nyhederne eller rejseplanen. Eller du kan indsætte en integration til din kalender og vise en liste over dagens aktiviteter direkte på din infoskærm.

Du styrer fuldstændig selv, hvordan du placere de forskellige apps i dit design, men vil du gerne have lidt inspiration, så finder du også masser af skabeloner, som du kan gøre brug af. Med Q-Play som din infoskærm software, er det så nemt at designe dine egne infoskærme, at du ikke behøver nogen som helt viden indenfor design. Vil du dog alligevel gerne have designet din infoskærm af en professionel, så har vi en grafisk designer som er klar til at hjælpe.

Hvorfor vælge Q-Play og NordicScreen?

Udover vores innovative og brugervenlige platform får du hos NordicScreen adgang til både online og telefonisk support. Samtidig har du mulighed for at tilmelde dig vores forskellige webinar, så du kan blive inspireret til, hvordan du kan bruge Q-play.

Tænker du, at en infoskærm løsninger er noget for dig? Så kan du oprette en gratis Q-Play konto, eller booke et online møde med en af vores eksperter på nordicscreen.com.

Kommentarer