Aarhus By

Julefrokost med historiefortælling i Den Gamle By

Foto: Den Gamle By

Fredag 2. december eller fredag 9. december kan du invitere familie, venner eller kolleger til en 3-retters julemiddag med vinmenu og julehistorier i Den Gamle By.

Nyd en julemiddag med familie, venner eller kolleger i historiske rammer i Restaurant Gæstgivergården – i hjertet af Den Gamle By.

Oplev den hyggelige stemning, når mørket sænker sig over de julepyntede og brostensbelagte gader. Ved middagen vil I høre, hvordan lys og mørke påvirkede dagens gang i 1700-tallet – og historien om, hvordan juletræet fandt vej til Danmark og blev en tradition i danske hjem. 

Billetten giver gratis adgang til Den Gamle By henholdsvis hele fredag den 2. december eller fredag den 9. december 2022.

Prisen er kun 555 kroner per person for medlemmer af Klub Den Gamle By og 595 kroner for alle andre. I prisen er inkluderet velkomstdrink og snacks, 3-retters menu, kaffe og sødt samt fri entré til Den Gamle By hele dagen de pågældende datoer.

Tilmelding

Senest den 28. november ved deltagelse den 2. december eller den 5. december ved deltagelse den 9. december.

Idet der er tale om køb af arrangement inklusive fødevarer gives der ingen fortrydelsesret. Så bliver man forhindret i at deltage, kan billetterne overdrages til en anden, som så kan deltage.

Se menuen og tilmeld dig her

Kommentarer