Aarhus By

Kristina Karstensen vender hjem til Aarhus

Kristina Karstensen, advokatfuldmægtig, Bremer Advokater.

Kristina Karstensen, advokatfuldmægtig fra Bremer Advokater, vender hjem til Aarhus.

Kristina Karstensen er uddannet cand.jur. fra Århus Universitet i juni 2019 og har siden da arbejdet som advokatfuldmægtig hos Bremer Advokater.

Kristina beskæftiger sig primært med retssager for både private og erhvervskunder indenfor flere forskellige sagsområder, herunder mangler ved fast ejendom, skilsmissesager, naboretssager m.m.

Derudover er Kristina en habil dressurrytter og har derfor valgt at kombinere hendes passion for jura og heste ved at specialisere sig indenfor hesteretssager.

Udover retssager rådgiver Kristina også privatpersoner om familieret, arveret og dødsbobehandling, lige såvel som hun beskæftiger sig en del med inkassovirksomhed, hvorfra hun har tilegnet sig et stort kendskab til blandt andet leasing- og kreditkøbekontrakter – hovedsageligt indenfor bilbranchen.

Efter et par gode år på Bremers kontor i København ser Kristina meget frem til igen at være bosat i det jyske og være tilgængelig for Bremer Advokaters eksisterende og kommende jyske klienter.

”Vi er derfor stolte af, at vi nu kan servicere vores klienter i både Århus og København, og vi glæder os utrolig meget til at udvikle forretningen i Jylland”, siger advokat og partner i Bremer Advokater, Alexander May-Worre.

Advokatfuldmægtig Kristina Karstensen, som vil være med til at udvikle forretningen i Århus, supplerer: ”Det er vores målsætning, at vi indenfor en periode på 6-12 måneder vil have udbygget vores århusianske afdeling med yderligere 1-2 medarbejdere”.

Bremer Advokater glæder sig til at byde både nye og eksisterende klienter velkommen på det nye kontor beliggende på Bødker Balles Gård 15, 8000 Århus C.

Kommentarer