Erhverv

Kunderne bestemmer navn på Aarhusiansk reklamebureau

Sune Johnsen er direktør i Bureauet og samtidig 3. generation i virksomheden Johnsen, der også omfatter Johnsen Graphic Solutions i Grenaa.

Kunden har altid ret! Sådan siger talemåden, og et aarhusiansk reklamebureau tager det nu helt bogstaveligt og springer ud under dét navn, kunderne allerede i praksis har givet dem:

Slet og ret Bureauet. 

Navneændringen har længe været under opsejling, og timingen falder sammen med, at Bureauet skifter adresse. I begyndelsen voksede reklamebureauet gradvist frem som intern afdeling i et stort grafisk hus i Grenaa fra 1951 – Johnsen Graphic Solutions.

Aarhus bureauet står nu på egne ben 

– Når kunderne ringede og ville tale med én fra vores afdeling, bad de om bureauet. Og for med et glimt i øjet at vise at vi lytter til kunderne, tog vi dét til os med stort B. 

Det fortæller Sune Johnsen, som er direktør i Bureauet – og samtidig er 3. generation i virksomheden Johnsen. Og de tætte bånd forbliver da også stærke og intakte mellem Bureauet og Johnsen Graphic Solutions. Så den nye selvstændige profil hviler på et stort, velkonsolideret fundament.

Nye lokaler og nye folk

Bureauet er netop flyttet i højloftede lokaler ved Ringgaden i Århus og har ansat nye folk, så de i dag er blandt et af Danmarks få reelle fullservice-reklamebureauer. Her finder kunderne alle moderne kompetencer samlet i Bureauet – fra kreative idéhoveder til skarpe strateger, rutinerede grafikere og vilde web- og onlinefolk. 

Men med fundament og udspring i Johnsen Graphic Solutions i Grenaa oplever kunderne også en slags one-stop-shopping med samme kontaktperson, hvis de ønsker trykte, fysiske materialer som bøger, magasiner, flag eller foldere. 

– Vi har ikke glemt vores dna, og vi ved, hvordan kunderne får mest for deres budget – også når det involverer produktion og distribution. Målet er at stille det bedste fra hhv. reklame- og trykkeribranchen til rådighed for kunderne, mens de frit vælger, hvor meget eller lidt de ønsker vores hjælp til. 

Kommentarer