112

MacBook og el-løbehjul stjålet fra kontor i Åbyhøj

Foto: Kim Matthäi Leland.

Onsdag kl. 12.35 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et indbrud i et kontor på Klamsagervej i Åbyhøj, hvor en medarbejder havde set en person gå ind og ud af bygningen, hvorefter han stak af fra stedet på medarbejderens el-løbehjul.

Medarbejderen forsøgte at løbe efter, men han kunne ikke følge med manden på el-løbehjulet, der fortsatte ned ad Brabrand-stien. Da medarbejderen kom tilbage til kontoret, opdagede han, at der var forsvundet en MacBook fra stedet.

Via computerens sporingsenhed kunne medarbejderen se, at den befandt sig på en adresse i Aarhus V. Medarbejderen tog selv hen til adressen, hvor han afventede politiet. I lejligheden traf betjentene en 42-årig mand, der havde den forsvundne MacBook liggende på køkkenbordet.

Manden var ikke identisk med ham, som medarbejderen havde set stikke af på el-løbehjulet, og han forklarede da også, at han blot skulle formatere computeren for en bekendt og ikke vidste, at den var stjålet. Han blev derfor sigtet for hæleri.

Onsdag morgen kl. 08.54 blev politiet atter kontaktet af medarbejderen, der oplyste, at det stjålne el-løbehjul i mellemtiden var blevet leveret tilbage.

Kommentarer