112

Mand ville ikke standse og endte med fem sigtelser

Mandag kl. 16.06 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en bilist, der havde bemærket en bil køre usikkert og slingrende, idet den både havde påkørt en kantsten og havde kørt midt ude på vejen på Majvej i Aarhus V. Anmelderen havde dog mistet bilen af syne, så betjentene kørte i stedet mod den adresse, bilens ejer stod registreret til.

Betjentene parkerede patruljebilen i krydset Snogebæksvej/Herredsvej og afventede bilen, der kort efter kom kørende ad Herredsvej og drejede ind til Fjældevænget. Betjentene kørte efter og aktiverede patruljebilens udrykningssignaler med henblik på at få føreren af bilen til at standse og køre ind til siden.

Det var han dog tilsyneladende ikke særligt interesseret i og fortsatte i stedet ad Fjældevænget. På et tidspunkt kørte bilen op på fortovet med det ene hjulpar og tilbage på kørebanen igen, hvorefter den standsede.

Betjentene tog kontakt til den 20-årige mand, der sad bag rattet. Han blev bedt om at slukke bilen og stige ud. Herefter blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for kørsel på fortov og for ikke at have medbragt sit kørekort.

Han blev herefter visiteret og fundet i besiddelse af noget hash. Han blev derfor også sigtet for narkobesiddelse.

Kommentarer