Debat og politik

Mange tak for tilliden

Af Malte Larsen, Socialdemokratiet

Folketingsmedlem, Østjyllands Storkreds
Erhvervsordfører, Forbrugerordfører,

Folketingsvalget er overstået og de politiske partier er stort set i mål med oprydningen ovenpå valget.

Randers kommune har fået valgt hele 5 medlemmer i det nye folketing, alle er oven i købet også bosiddende her.

Tillykke til Louise Brown og Nick Zimmermann med valget – I går en spændende og krævende tid i møde.

Også tillykke til Charlotte Broman Mølbæk og Michael Aastrup Jensen med genvalget.

Jeg er overbevist om, at vi alle 5 vil arbejde ihærdigt for vores partiers mærkesager, men jeg er lige så overbevist om, at vi vil gøre det, der står i vores magt for at fremme Randers kommunes interesser.

Personligt vil jeg gerne takke for den meget store opbakning, der har været til Socialdemokratiet og til mit kandidatur. Mere end 20.000 i Randers kommune satte sit kryds ud for vores parti, det forpligter naturligvis.

Der skal også lyde en stor tak til alle frivillige, der har hjulpet til i valgkampen, samt til alle dem der er kommet hen, og har givet et klap på skulderen.

Jeg vil fortsat bestræbe mig på at være en tydelig socialdemokrat i vores lokalområde. Jeg vil også gøre hvad jeg kan for at være en dygtig lokalrepræsentant på Christiansborg. Det betyder også at jeg meget gerne modtager mails med lokale udfordringer eller forslag til lovgivningsmæssige forbedringer.

Sammen kan vi meget mere!

Kommentarer