Aarhus By

Michael Flintholm modtager prisen som “Årets netværker 2020” i Erhverv Aarhus

Her overrækker direktør for Erhverv Aarhus, Marc Perera Christensen prisen for Årets netværker til Michael Flintholm.

Michael Flintholm, direktør ved FGT Business Research A/S er kåret som “Årets netværker 2020” i Erhverv Aarhus. Det skete ved foreningens generalforsamling, hvor prisen blev overrakt af direktør for Erhverv Aarhus, Marc Perera Christensen.

– Michael Flintholm har været en stærk ambassadør for Erhverv Aarhus gennem en lang årrække og har blandt andet sendt utallige leads og er en hyppig gæst til vores arrangementer. Tak til Michael Flintholm for indsatsen.

Michael Flintholm er foruden sit medlemsskab af Erhverv Aarhus en aktiv deltager i flere andre erhvervsfora i regionen. Han mener selv, at networking nærmest er en forudsætning for udvikling af sin virksomhed.

– FGT Business Research løser opgaver for kunder over hele verden. Vi praktiserer værdibaseret ledelse, hvor vi bestræber os på at udvise stor ansvarlighed overfor den enkelte kundes konkrete telemarketingprojekt. Det betyder at kunden altid er sikret, at vores medarbejdere er dybt involverede og engagerede i at gøre ethvert nyt projekt til en ubetinget succes, lyder det fra den ny-kårede netværker.

Du kan læse mere om FGT Business Research her

 

Kommentarer