Sabro

Motorcykeltyve afsløret af vaks borger

Natten til tirsdag kl. 03.51 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en borger, der havde bemærket fire unge mænd udvise en noget mistænkelig adfærd på parkeringspladsen ved Sabro Skole. De unge mænd var meget optagede af en motorcykel, som anmelderen havde mistanke om kunne være stjålet. Mens han talte med politiet, kunne han se, at den ene af dem kørte fra stedet i en bil, mens de øvrige tre trak motorcyklen ind på skolens område.

Flere patruljer blev sendt til stedet, herunder en hundepatrulje, der begyndte at gå spor på skolens område. Kort efter fik hunden kontakt til to personer, der stod med en rottweiler. De to unge mænd på 17 og 19 år blev anholdt og sigtet for brugstyveri af motorcyklen, som betjentene umiddelbart efter fandt inde i skolegården.

Samtidig var en anden patrulje også i gang med at afsøge området, da de spottede en forpustet ung mand komme løbende ud gennem en busk tæt ved skolen og hallen. Han passede på signalementet, som anmelderen havde givet, og den 17-årige mand blev derfor også anholdt og sigtet for brugstyveri af motorcykel.

I mellemtiden havde en tredje patrulje fundet frem til den bil, der var kørt fra stedet. Den holdt parkeret på en adresse ikke så langt derfra, og betjentene kunne konstatere, at bilens bremsere stadig var varme. De bankede derfor på og fik kontakt til en 18-årig mand, der også blev anholdt og sigtet for brugstyveri af motorcykel.

Kommentarer