Magaxin

Ny bil? Prøv leasing i korte perioder

Artiklen er sponsoreret.

Kunne du godt tænke dig at skifte din bil ud med noget nyt? Måske den, du i øjeblikket kører rundt i, bare ikke længere passer til dine behov. Det kan være, den er for stor eller lille eller kører på den forkerte brændstoftype i forhold til, hvad du helst vil have. Det er en stor udgift at købe en ny bil, og har du kun planer om at bruge den i en kortere periode, før den skal udskiftes igen, er det faktisk også en relativt dårlig investering rent økonomisk.

Den vil naturligvis løse nogle udfordringer og stille dine behov, men værdien af en bil falder drastisk allerede i starten. Derfor er korttidsleasing måske noget, du skal kigge på. Leasing af biler kan virkelig betale sig, specielt hvis du skifter bil relativt ofte. Find korttidsleasing af bil lige her – der er helt sikkert en model, der passer til dig.

Alverdens forskellige biler

Der er ikke den bil, der ikke kan leases – så det bliver ikke det, der skal afholde dig fra at lease. Du kan sagtens finde en model i de helt høje klasser, men mikrobiler er også noget, man kan lease. Du kan jo prøve at danne dig et overblik over mulighederne og sammenholde det med de behov, du har. Fordelen ved at lease er, at du har en fast månedlig ydelse, der betales, så du aldrig bliver overrasket af uventede udgifter.

Med korttidsleasing er du helt nede på seks til 12 måneders leje – det er altså mere eller mindre en sæson, du har bilen for. Det er naturligvis også muligt at lease i længere perioder i for eksempel op til 36 måneder. Prisen udregnes her en lille smule anderledes, men du kan skabe dig hele overblikket på hjemmesiden, hvor du også kan finde priseksempler og vurdere, om det kan betale sig for dig.

Kommentarer