Erhverv

Nybolig opruster i Aarhus og omegn inden for projektsalg

Nybolig åbner to dedikerede projektsalgskontorer i Aarhus. Her er det enen team fra Dybvad-Sandahl-Co. Fremsendt foto.

Med projektudviklingskonceptet Nybolig Development, går Nybolig nu målrettet ind i markedet for projektsalg. Hos Nybolig i Aarhus ser man frem til at kunne tilbyde ejendomsudviklere og bygherrer med fokus på Aarhus-området, en mere fokuseret indsats.

Flere af Nyboligs forretninger i Aarhus har igennem flere år rådgivet ejendomsudviklere og bygherrer om konceptualisering, udvikling og afsætning af projektboliger i Aarhus og omegn. For at imødekomme stigende efterspørgsel på mæglernes rådgivningskompetencer, øger Nybolig imidlertid nu sit fokus markant på projektsalg og rådgivning. Det sker ved at samle alle Nyboligs aktiviteter på området under forretningsbenet Nybolig Development.

– Stadig flere ejendomsudviklere og bygherrer har fået øjnene op for den værdi, som vores specialiserede projektmæglere kan tilføre deres projekter. Derfor opretter vi nu Nybolig Development som et selvstændigt forretningsben. Det skal give endnu flere udviklere optimale betingelser for at ramme helt rigtigt med deres projekter fra starten, siger Tina Hedegaard, der er forretningsdirektør i Nykredit Mægler, som er hovedkontor for Nybolig.

I den forbindelse åbner Nybolig nu to dedikerede projektsalgskontorer i Aarhus. Det drejer sig om Nybolig Development Dybvad, Sandahl & Co. og Nybolig Development Larsen & Nairn. I spidsen for hver af de to kontorer står blandt andre de erfarne Aarhus-mæglere Henrik Sandahl og Johan Nairn.

Udviklernes behov er ofte ret forskellige. Mens nogle for eksempel primært har behov for at få tryktestet deres idéer, har andre brug for hjælp til kontakten med de lokale myndigheder og sparring omkring alt fra lokalplaner og plantegninger til indretning og prissætning.

– Mange års erfaring med vurdering, salg og udlejning – og et bredt kendskab til projektmarkedet i Østjylland – gør os i stand til at yde værdifuld rådgivning i projektets mange faser. Inden for de seneste år har vi således stået for rådgivning og salg af flere af de største projekter i Aarhus Kommune. Vi kan være med fra start til slut, og bidrage til optimering af både strategi og eksekvering, siger Henrik Sandahl, der er medindehaver af Nybolig Development Dybvad, Sandahl & Co.

– Vi brænder virkelig for projektmarkedet. Igennem mere end 20 år har vores team bidraget til Aarhus byudvikling. Det har givet os en bred erfaring med projektudvikling, og ikke mindst en tæt kontaktflade til kunderne i markedet. Jo tidligere, vi kan komme med i udviklingsfasen, desto større værdi kan vi tilføre det enkelte projekt. Uanset om boligerne i sidste ende skal sælges eller lejes ud, siger Johan Nairn, der er medindehaver af Nybolig Development Larsen & Nairn.

Nybolig Development understøttes af Nykredit Mægler, og dækker hele landet med 16 specialiserede projektsalgsforretninger, der alle samarbejder tæt med lokale mæglere fra Nyboligs mere end 220 filialer.

Her er det Nybolig Development Larsen & Nairn:

Kommentarer