Brabrand

Politiet søger vidner: 19-årig mand ramt af skud

En gerningsmand er søndag sen aften stukket af efter at have skudt en 19-årig mand. Arkivfoto

Søndag omkring kl. 22.25 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var blevet affyret flere skud mod en bil ved Circle K på Silkeborgvej i Brabrand.

I bilen sad der to mænd på 17 og 19 år, den 17-årige blev ikke ramt, men den 19-årige blev ramt i armen og i låret. Han blev kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, hvor det kunne konstateres, at der ikke var tale om kritiske skader.

Østjyllands Politi har aftenen og natten igennem efterforsket skyderiet, men der er på nuværende tidspunkt ikke nogen anholdte i sagen. Politiet er fortsat i den tidlige fase af efterforskningen, og det kan ikke afvises, at skyderiet kan have relation til bandemiljøet i det vestlige Aarhus. Det er dog for tidligt endeligt at konkludere på motivet og persongalleriet.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set gerningsmanden før, under eller efter skyderiet, der fandt sted umiddelbart før kl. 22.25. Gerningsmanden flygtede umiddelbart efter skyderiet til fods ad Silkeborgvej mod vest, hvor han passerede en cyklist, som politiet meget gerne vil i kontakt med. Cyklisten kørte ind mod byen, da gerningsmanden passerede vedkommende.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mand
  • 175-185 cm høj
  • Almindelig/spinkel af bygning
  • Var iført en mørk hættetrøje og en lys/grå farve på skulder/ryg, sorte joggingbukser og sorte sko samt mørk maskering foran ansigtet og mørkegrå handsker

Eventuelle vidner kan kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Kommentarer