112 og retsvæsen

Slagsmål endte med anholdelse

Tirsdag kl. 20.08 udviklede nogle interne uenigheder sig til vold mellem en 25-årig mand og en 28-årig mand foran Netto på Børupvej i Tranbjerg. Den 25-årige mand har forklaret til politiet, at han tog kontakt til den 28-årige for at give ham en besked, hvorefter den 28-årige skubbede til ham.

Den 25-årige slog herefter den 28-årige i ansigtet, så han faldt til jorden, hvorefter den 28-årige rejste sig op og med en nøgle i hånden slog den 25-årige flere gange i ansigtet med spidsen af nøglen. Herefter opstod der tumult, og begge mænd endte på jorden, hvor de slog hinanden flere gange, hvorefter den 28-årige, ifølge den 25-åriges forklaring, bed ham i hånden.

Den 28-årige mand steg herefter på en bus med retning mod Aarhus centrum. Mens en patrulje afhørte den 25-årige mand i Tranbjerg, fik en anden patrulje i krydset Christian X’sVej/Sletvej standset den bus, som den 28-årige skulle sidde i. Betjentene fandt med det samme frem til den 28-årige mand, der havde tydelige skader efter slagsmål, og han blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold.

Kommentarer