Harlev

To mænd omkommet i alvorligt færdselsuheld

To mænd omkom tirsdag på tragisk vis i et færdselsuheld ved Harlev.

Tirsdag aften omkring kl. 22.00 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var sket et alvorligt færdselsuheld i østgående retning på Herningmotorvejen ved Harlev. De foreløbige undersøgelser tyder på, at en 41-årig mand fra Herning-området af pt. ukendte årsager kørte vestpå i det østgående spor og altså kørte imod færdselsretningen, da han med høj fart kørte frontalt ind i en anden bil, der blev ført af en 36-årig mand fra Aalborg.

Den 41-åriges bil blev efterfølgende slynget over midterautoværnet og endte i det vestgående spor, hvor den kort efter blev påkørt af en anden bil, der blev ført af en 49-årig kvinde. Ved påkørslen blev den 41-åriges bil skubbet ind i midterautoværnet, og den 49-årige kvinde fik også skader på sin egen bil, men hun kom ikke umiddelbart selv til skade.

Den 36-åriges bil holdt efter sammenstødet stille i østgående retning på motorvejen, hvor den kort efter uheldet blev påkørt af en anden bil, ført af en 56-årig mand. Der skete kun materiel skade ved denne påkørsel, og den 56-årige mand kom umiddelbart ikke selv til skade.

Da ambulancer og lægebil ankom til uheldsstedet, blev både den 41-årige mand og den 36-årige mand erklæret døde på stedet. Deres pårørende er underrettet. Motorvejen blev helt spærret i begge retninger, mens oprydningsarbejdet stod på, og der blev tilkaldt en bilinspektør, der har foretaget undersøgelser af uheldsstedet. Kl. 03.15 var arbejdet færdigt, og der blev igen åbnet for trafikken.

Østjyllands Politi er fortsat i gang med undersøgelserne – herunder afhøring af vidner og indhentelse af prøver på de to omkomne, der skal være med til at afklare, om nogen af dem har været påvirket af enten alkohol eller narkotika. Dette er helt normal procedure i forbindelse med færdselsdrab. Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvorfor eller hvor længe den 41-årige mand kørte i den forkerte retning på motorvejen.

Kommentarer