Brabrand

Vanvidskørsel og trusler på livet

Foto: Rigspolitiet/Kim Matthäi Leland

Torsdag aften kl. 22.15 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om vanvidskørsel på Lenesvej i Brabrand. En bil blev set køre hasarderet, hvor den blandt andet havde foretaget en ulovlig overhaling. Efterfølgende forsøgte føreren angiveligt at presse en anden bil op på cykelstien, inden bilen kørte mod færdselsretningen med det lange lys tændt.

Foruden vanvidskørslen truede føreren af det pågældende køretøj også en anden bilist med en pistollignende genstand.

Ved politiets ankomst til stedet fandt en patrulje frem til det pågældende køretøj, og en 28-årig mand blev anholdt. Østjyllands Politi har beslaglagt bilen med henblik på senere konfiskation, og den 28-årige mand er blevet siget for vanvidskørsel og trusler på livet.

På adressen i Brabrand fandt politiet også i forbindelse med en ransagning af stedet frem til et par ulovlige pebersprays, hash og nogle tramadoler, der alt sammen blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation. 

Efter en juridisk gennemgang af sagen er det blevet vurderet, at der ikke er grundlag for at fremstille den 28-årige mand i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

 

Kommentarer